Είστε μέλος;
Κάντε login εδώ!

eisodos

vivliothiki
Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Εγγραφή

Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Είστε ήδη μέλος του Feel Well Today


Μας ρωτάτε...
PDF

 • 1 - Τι είναι η online συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη;

  Διαβάστε εδώ.
 • 2 - Είναι αποτελεσματική;

  Ναι. Διεθνείς έρευνες και αρθρογραφία πάνω στο θέμα, συνηγορούν ότι η online συμβουλευτική είναι εξίσου αποτελεσματική με την παραδοσιακή παροχή τέτοιων υπηρεσιών. Συμβουλευτείτε την ενότητα με έρευνες και άρθρα από έγκριτους ακαδημαϊκούς φορείς. Παρόλα αυτά, η online συμβουλευτική ΔΕΝ ενδείκνυται για άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής υποστήριξης ή έχουν διαγνωστεί με ψυχιατρικά νοσήματα. Οι ασθενείς με μείζονα ψυχιατρική διαταραχή υπό φαρμακευτική αγωγή, πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντα γιατρού τους.
 • 3 - Σε ποιους τομείς εξειδικεύεται το Feel Well Today;

  Το Feel Well Today καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων που μπορούν να απασχολούν το σημερινό άνθρωπο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε εδώ.
 • 4 - Εξασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών δεδομένων μου από την οικονομική συναλλαγή με το Feel Well Today;

  Απόλυτα. Οι οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον κρυπτογράφησης SSL 128 bit, στο οποίο είναι αδύνατη η υποκλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία του συναλλασσόμενου και αριθμός πιστωτικής κάρτας).

  Για τη δική σας ασφάλεια, το Feel Well Today σας συμβουλεύει να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του από υπολογιστές κοινής χρήσης (π.χ. σε internet cafes κτλ). Επίσης, μην αποθηκεύετε στο πρόγραμμα πλοήγησης (browser) ή σε άλλο σχετικό πρόγραμμα τον προσωπικό κωδικό πρόσβασής σας στις υπηρεσίες του Feel Well Today.

 • 5 - Για να χρησιμοποιήσω το Feel Well Today πρέπει να έχω στη διάθεσή μου κάποια ιδιαίτερη τεχνολογία;

  Η τεχνολογία που χρειάζεστε εξαρτάται από τον τύπο των συνεδριών που θα επιλέξετε.  Γενικά όμως, είναι τα μέσα που όλοι οι σύγχρονοι υπολογιστές διαθέτουν.

  Για τις τηλεφωνικές συνεδρίες, απαιτείται μια σταθερή τηλεφωνική σύνδεση ή ένα κινητό, ή έναν αριθμό Voice over Internet Protocol (VoIP).

  Για την τηλεδιάσκεψη (Skype) θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας μια webcamera και ένα μικρόφωνο και ηχεία ή ακουστικά.

  Για το Instant Messaging ή το Web Chat, η σύνδεση στο Internet και το πρόγραμμα πλοήγησης (browser) είναι ό,τι χρειάζεστε.

 • 6 - Καλύπτεται το κόστος της online συμβουλευτικής από τα ασφαλιστικά ταμεία;

  Όχι. Μπορεί όμως να θελήσει να το καλύψει η εταιρεία σας, οπότε θα της επιστραφεί ο ΦΠΑ.
 • 7 - Μπορεί το ανήλικο παιδί μου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του Feel Well Today;

  Πρόσβαση στο Feel Well Today μπορούν να έχουν όλοι μέσω Διαδικτύου, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι ανήλικοι πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους, οι οποίοι πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Feel Well Today και να αποδείξουν την ταυτότητά τους.
 • 8 - Ποιες ώρες λειτουργεί το Feel Well Today;

  Επικοινωνία με τους συμβούλους για την πραγματοποίηση των συνεδριών σας (Skype, MSN, Τηλέφωνο ή Web Chat) μπορείτε να έχετε καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ., 365 μέρες το χρόνο.

 • 9 - Αν θέλω να καταθέσω ένα σχόλιο, πρόταση ή παράπονο για το Feel Well Today, πού θα πρέπει να απευθυνθώ;

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 6461300, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ ή μέσω fax στο 210 6438615 ή μέσω του e-mail info@feelweltoday.com.