Είστε μέλος;
Κάντε login εδώ!

eisodos

poioi-eimaste
Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Εγγραφή

Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Είστε ήδη μέλος του Feel Well TodayΠοιοι είμαστε

Εκτύπωση

To Feel Well Today είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία online παροχής συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

 

Αρκεί μόνο να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο για να μοιραστείτε το πρόβλημα που σας απασχολεί με τους έμπειρους επιστήμονες που στελεχώνουν το Feel Well Today και να αναζητήσετε μαζί τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισής του.

 

Ειδικοί σύμβουλοι

 

Για τη παροχή των υπηρεσιών του, το Feel Well Today συνεργάζεται με ειδικούς συμβούλους - οικογενειακούς σύμβουλους, ψυχολόγους κ.ά, με άρτια κατάρτιση κι επαγγελματική εμπειρία στους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Βιογραφικά

Επιστημονικός διευθυντής : Σωτήρης Παπασπυρόπουλος
Επικεφαλής υπηρεσιών συμβουλευτικής : Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου
 

Επιστημονική ομάδα
 
 

 

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

 

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του Feel Well Today καλύπτουν όλο το φάσμα των θεμάτων που απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο και τα οποία επιδρούν στην καθημερινότητά του καθιστώντας τον δυσλειτουργικό με προφανείς συνέπειες στην ποιότητα ζωής του - διατροφικές διαταραχές, άγχος και πανικός, φοβίες και ψυχαναγκασμοί, πένθος, κατάθλιψη, προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι μερικά μόνο από αυτά. Στην περίπτωση μάλιστα των διατροφικών διαταραχών, το Feel Well Today σας παρέχει υπηρεσίες διατροφικών συμβουλών με τη βοήθεια εξειδικευμένης διατροφολόγου, η οποία είναι σε άμεση συνεργασία με την ομάδα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης για κάθε μεμονωμένο περιστατικό. Επικοινωνία με τους συμβούλους για την πραγματοποίηση των συνεδριών σας (Τηλέφωνο, MSN ή Skype) μπορείτε να έχετε καθημερινά από τις 7 π.μ. έως τις 11 μ.μ., 365 μέρες το χρόνο.

 

Ιδανικό περιβάλλον

 

Η παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης από απόσταση εναρμονίζεται πλήρως με τις ανάγκες όσων δε μπορούν ή δεν επιθυμούν να λάβουν τις ανάλογες υπηρεσίες με τον παραδοσιακό τρόπο (πρόσωπο-με-πρόσωπο συναντήσεις). Με το Feel Well Today εξασφαλίζετε άμεσα αποτελέσματα σε ένα περιβάλλον εμπιστευτικότητας, άνεσης και αξιοπιστίας – ένα περιβάλλον που διαμορφώνετε εσείς σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

 

Σημ.: Το Feel Well Today ΔΕΝ παρέχει ιατρικές υπηρεσίες, άρα τα άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής θεραπείας ή άλλης ιατρικής παρακολούθησης, θα πρέπει να απευθύνονται στους αντίστοιχους γιατρούς.