Είστε μέλος;
Κάντε login εδώ!

eisodos

online-symvouleftiki
Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Εγγραφή

Γίνετε τώρα μέλη,
εντελώς δωρεάν!
Είστε ήδη μέλος του Feel Well TodayΈνα διεθνές φαινόμενο

Δεν είναι λίγες οι έρευνες κι ακόμη περισσότερα τα άρθρα του διεθνούς Tύπου που συνηγορούν στο γεγονός ότι η παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης από απόσταση, και πιο ειδικά σε μορφή online, είναι ένα φαινόμενο που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Οι πρώτες απόπειρες για παροχή online συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης ξεκίνησαν το 1995 μέσω ιστοσελίδων ιδιωτών επιστημόνων της ψυχικής υγείας και δεν ξεπερνούσαν τις λίγες δεκάδες. Σήμερα, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί γεωμετρικά αφού όλο και περισσότεροι ιδιώτες ανακαλύπτουν καθημερινά τα πρακτικά πλεονεκτήματα και στη συνέχεια τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την online συμβουλευτική.

Περισσότερα: Ένα διεθνές φαινόμενο

Σε ποιους απευθύνεται

Το Feel Well Today αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τα άτομα που επιθυμούν να λάβουν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης και:

  • Ζουν σε μικρές κοινωνίες, όπου η πρόσβαση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής  και ψυχολογικής υποστήριξης είναι είτε περιορισμένη, είτε υπάρχει ο φόβος της κριτικής και αμφισβήτηση της επάρκειας στην εμπιστευτικότητα.

    Περισσότερα: Σε ποιους απευθύνεται

Πρόσβαση στις υπηρεσίες

Η online συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση των απλούστερων μέσων που προσφέρει η τεχνολογία, χωρίς να απαιτούνται μετακινήσεις από τον ενδιαφερόμενο. Συγκεκριμένα υπάρχουν 4 βασικοί τρόποι για την πρόσβαση στις σχετικές υπηρεσίες:

Περισσότερα: Πρόσβαση στις υπηρεσίες